Wolf in de media

Overleven in een tijd van digitalisering

dinsdag 14 november 2017

Hoe overleef je in een tijd van digitalisering is een vraag van alle tijden en is in alle sectoren relevant. Als ervaringsdeskundige in de verhuur en beheer van woningportefeuilles (property-management) probeer ik hier deze vraag te beantwoorden.

computablelogo2

Digitalisering en een betere Aedes-benchmark-score

donderdag 29 december 2016

De Aedes-benchmark maakt de prestaties van corporaties inzichtelijk. Zo weten corporaties waar ze staan ten opzichte van andere vergelijkbare corporaties. Op basis van de benchmarkcijfers kunnen corporaties vervolgens de eigen prestaties gericht verbeteren. Wij hoeven je dan ook niet te vertellen dat iedere corporatie zou moeten streven naar een (nog) betere Aedes-benchmark-score.

corporatienl-1

Staat van de Woningmarkt

Vrijdag 4 november 2016

Deze week heeft het kabinet de Staat van de Woningmarkt gepubliceerd. Dit rapport heeft tot doel ‘mogelijke onevenwichtigheden op de woningmarkt tijdig te signaleren’. Verder kun je uit het rapport concluderen dat er meer woningen gebouwd moeten worden.

vastgoedmarkt-logo-1

Annexum kiest Wolf voor verhuur en beheer Marketside

Vrijdag 28 oktober 2016

Annexum heeft voor Wolf Huisvestingsgroep gekozen om de verhuur en het beheer te verzorgen van de 69 woningen in het getransformeerde kantoorpand Marketside in Hoofddorp. Het complex is opgeleverd en alle woningen zijn verhuurd.

propertynl-logo

Aedes magazine oktober 2016

donderdag 20 oktober 2016

Wolf Huisvestingsgroep is expert in het verhuren en beheren van diverse woningportefeuilles in heel Nederland. Wij hebben ervaring met sociale huur en de vrije sector, met reguliere huurcontracten, leegstandsbeheer en de wet doorstroming huurmarkt.

aedes-1