wolf-over3

Wolf Property Management Platform

Het Wolf PMP is een innovatieve en modulaire SaaS oplossing voor alle corporaties, woningbeleggers, woonruimteverdeelsystemen, en collega property-managers in heel Nederland. Met Wolf PMP beschikken medewerkers, woningzoekenden, huurders, samenwerkingspartners, accountants en andere betrokkenen altijd en overal over dezelfde up-to-date informatie.

Inschrijving & Woonruimteverdeling

Inschrijving & screening woningzoekenden

Bezichtigen

Adverteren, bezichtigingen plannen & contracten tekenen

Financieel beheer

Inkomsten en uitgaven, incasso, (jaarlijkse) huurverhoging, servicekostenafrekening

Onderhoud

Dagelijks onderhoud, mutatie-onderhoud & planmatig onderhoud

Sociaal beheer

Overlast afhandelen

Opzeggingen

Opzeggingen op verzoek van huurder of van verhuurder & hoofd- en medehuurders

Rapportages & Dashboards

Real time rapportages, managementinformatie, KPI’s & zelf in te richten dashboards

Belangrijkste kenmerken Wolf PMP

De belangrijkste doelstelling van het Wolf Property Management Platform is dat het complexe (ver)huur- en beheerproces adequaat wordt gemanaged.

Standaardisatie & flexibiliteit

De verhuur- en beheerprocessen van corporaties, woningbeleggers en property managers komen sterk met elkaar overeen. Het Wolf PMP is ontwikkeld met de gedachte dat er veel is te standaardiseren. Het is ook zeer eenvoudig om extra processen of data bij te houden of aanpassingen te maken in de bestaande processen en rapportages.

Modules

U kunt uw hele verhuur & beheerproces door het platform laten ondersteunen, of bijvoorbeeld alleen het verhuren, het onderhoud, de financiën, de opzeggingen, de rapportages of combinaties hiervan.

Documenten (DMS)

Gebruikers kunnen kiezen of ze gebruik maken van beschikbare standaarddocumenten of deze op maat aanpassen aan hun eigen voorkeuren.

Privacy & Transparantie

De hoogste beveiligingsstandaarden bewaken de privacy van de woningzoekenden en huurders. En biedt gebruikers de gewenste transparantie.

CRM en ERP

Het Wolf PMP beheert de CRM data en ondersteunt de processen die door ERP pakketten worden ondersteund.

Meerdere portalen, één platform

De juiste toegang en rechten (portalen/ autorisaties) voor huurders, woningzoekenden, junior & senior medewerkers, toezichthouders en ketenpartners. Alle communicatie tussen de betrokkenen vindt hierdoor plaats op het platform. Een aparte agenda en e-mailprogramma is hier dus niet meer voor nodig.

Responsive en hybride

Het platform is goed toegankelijk via alle moderne online middelen. Of een gebruiker nu achter een pc zit, een laptop gebruikt of liever werkt met een tablet of smartphone.

Real-time informatie

Van de status van een onderhoudsverzoek tot betaalhistorie, iedereen beschikt steeds direct over de actuele informatie.

Tijdlijn klant contact

Net als bij facebook en linkedin; alle relevante informatie en eerdere communicatie rond een huurder of woningen; de vragen, meldingen of betalingsregeling is in een oogopslag duidelijk zichtbaar.

Toezicht & Training

Het platform houdt helder bij wie wat wanneer heeft geadministreerd. Dat helpt zowel bij de training en opleiding van medewerkers, als ook op het toezicht.

Compatibiliteit

Wilt u een koppeling met andere pakketten, zoals voor projectontwikkeling of HRM? Met behulp van de API is dit goed te regelen.

SAAS

Wolf PMP wordt aangeboden als Software as a Service (SaaS). Gebruikers hoeven dus geen software te installeren en te updaten. Het platform wordt continu onderhouden en iedereen werkt steeds in de nieuwe omgeving.

Look & feel

De look & feel van het platform is eenvoudig aan te passen. Zo kunt u bepalen of u voor uw hele portefeuille één huisstijl aanhoudt, of bijvoorbeeld per project een andere naam of merk wilt communiceren.

Alle info op 1 scherm binnen 3x klikken

Op het Wolf PMP wordt alle relevante informatie altijd binnen drie keer klikken op één scherm getoond.

Automatische log-in

Medewerkers kunnen huurders met een link direct zonder wachtwoorden toegang geven als dit gewenst is.

Platform gebaseerd op

Cora/Vera, Redex, en diverse Open Source technologiën in navolging op best-practices van Uber en Airbnb.

Meer weten over Wolf PMP?

    We nemen zo snel mogelijk contact met u op.